Zakelijk overnachten bij dit Hotel in de Achterhoek

January 3, 2017 by No Comments

Een hotel is er in de eerste instantie voor bedoelt om te overnachten. Maar tegenwoordig zie je dat een hotel vaak meer te bieden heeft dan een kamers alleen om te overnachten. Neem zo ook Bon Aparte, een hotel in de Achterhoek. Je kunt hier niet alleen terecht om een hotelkamer te boeken voor een overnachting. Nee, het hotel heeft veel meer te bieden dan dat alleen. Zo kun je ook naar Hotel BonAparte om lekker te zwemmen, te genieten in de sauna of om aan je kleurtje te werken onder de zonnebank. Tevens is er in het hotel ook een culinair restaurant te vinden, een leeshoek, een lounge, een bistro, een prachtige tuin, royale vergaderzalen en meer! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de schitterende omgeving.

Vergaderen bij dit Hotel Achterhoek

Dit Achterhoekse hotel beschikt over een zevental ruimtes die dienen als een inspirerende omgevingen voor zakelijke bijeenkomsten. Vergaderen in een hotel in de Achterhoek is een unieke ervaring waar je veel inspiratie kunt opdoen. Overal wordt aan gedacht wanneer je een ruimte reserveert om te vergaderen. Denk aan een inspirerende omgeving, een heerlijke lunch, een culinair diner, prachtig uitzicht op de parktuin, gratis parkeergelegenheid en gratis wifiverbinding. Alles om uw vergadering tot een succes te maken.

Boek een zakelijke overnachting

Bij Boetiek en Hotel BonAparte in de Achterhoek ben je aan het juiste adres voor een vergadering en zakelijke overnachting. Wees op tijd met boeken om teleurstelling te voorkomen. Er zijn zeven inspirerende vergaderzalen beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor verschillende zakelijke besprekingen. Wees verzekerd van een vergaderruimte op de datum naar jouw wens, en wees op tijd met het boeken en reserveren. Boetiek en Hotel BonAparte is de perfecte locatie voor een vergadering, symposium of congres in de Achterhoek in het oosten van Nederland.

http://www.hotelbonaparte.nl