Welke camera’s zijn er voor in mijn auto?

April 9, 2021 by No Comments

Autorijden blijft iets unieks. Het is wel fijn wanneer je geen schade hebt aan je voertuig.

Er zijn verschillende manieren hoe je schade kunt voorkomen. Je kan denken aan je rijstijl, maar ook aan hulpmiddelen zoals een camera voor in je auto.

 

Niet vooruit, maar achteruit

Rijden naar achteren kan soms moeilijk zijn. Wanneer je naar achteren rijdt zijn er verschillende mogelijke gevaren. Een voorbeeld is een klein kind die voorbijkomt, maar die moeilijk te zien is. Het kan ook zo zijn dat de parkeerplaats erg krap is. Een oplossing hiervoor is een camera. Een camera is een oplossing omdat het ervoor zorgt dat je voorbereid bent op deze hindernissen. Zo kun je zien wat er vanachter gebeurt, maar ook van de zijkanten of van voren. Maar welke camera’s zijn er nou eigenlijk? In deze blog wordt er meer verteld over camera’s voor in de auto.

 

Een camera van Waeco

Als eerste optie is er een Waeco camera. Dit cameramonitorsysteemprogramma is speciaal ontworpen voor recreatievoertuigen. De kern bestaat uit drie compacte kleurencamera’s en twee hoogwaardige LCD-monitoren. Drie compacte kleurencamera’s kunnen naar behoefte worden gecombineerd. Hierdoor ontstaan ​​zes verschillende systemen die aan elke (comfort) eis voldoen.

 

Een camera van Camos

De tweede optie is een camera van camos. De Camos camera is populair.  De monitor wordt geleverd samen met video- en stroomkabels. De camera monteer je eenvoudig op je dashboard. Op het scherm van ongeveer 11 cm kun je beelden van de GPS en achteruitrij camera bekijken. Daarnaast kan er op het scherm andere elektronische apparatuur aangesloten worden, zoals digitale camera’s en dvd-spelers.

 

Gevolgen

Voorkom stilstand, schade en ongevallen. Waarom zou je niet gemakkelijk en veilig rijden met je auto en een camera gebruiken. Zo kun je een achteruitrijcamera, gebruiken, maar ook een derde remlichtcamera of dodehoekcamera om hem eenvoudig aan de trekhaak te bevestigen. Er zijn ook camera’s aan de zijkant, een bolcamera, een camera met dubbele lens en een bestelwagencamera. Dit soort camera’s hebben één ding gemeen: ze zorgen voor een betere zichtbaarheid en meer veiligheid. Er is zo veel keuze, waar wacht je nog op? Veiligheid voorop!

 

https://www.vanzwitserland.nl/