Steel de show met de schoenen van Shoelia

April 28, 2020 by No Comments

Shoelia staat voor out of the box. De schoenen van Shoelia worden gekenmerkt door de aparte printjes, materialen en de vele kleuren. Maar natuurlijk zijn deze unieke schoenen ook van uitzonderlijke kwaliteit. De bijzondere schoenen van Shoelia zijn namelijk stuk voor stuk handgemaakt. Naast de verkoop van het merk Pepe Milan kunt u bij ons ook uw eigen schoenen laten samenstellen of uw logo op schoenen laten zetten. Wij hebben een breed assortiment aan (lak)leren schoenen, kurk schoenen, sneakers, schoenen van stof, textiel en satijn, suede schoenen, pumps, veterschoenen en speciale trouwschoenen.  Natuurlijk kunt u ook voor advies bij ons terecht. Vooral bij trouwschoenen willen wij u de beste persoonlijke en deskundige service bieden om u er op uw best uit te laten zien op uw speciale dag. Hierom is het bij ons mogelijk om een privé afspraak buiten openingstijden te plannen waarbij wij u zullen adviseren over de perfecte trouwschoenen voor u. Neem hierbij vooral alles mee waardoor wij goed kunnen beoordelen of de schoenen mooi bij uw outfit passen. 

Niet alleen schoenen, maar ook de nodige accessoires bij Shoelia

Met uw unieke en de aandacht trekkende schoenen is het uiteraard belangrijk dat deze ook mooi bij de rest van uw outfit passen. Dat niet alleen, om uw nieuwe schoenen mooi en goed te houden is het ook belangrijk dat u deze goed verzorgd. Daarom verkopen wij bij Shoelia ook accessoires als riemen, overhemden, sokken en pochetten en vlinderdassen, maar ook verzorgingsproducten voor uw schoenen als schoenspanners en beschermende sprays en crèmes. Deze schoenverzorgingsproducten van het merk Marla zorgt ervoor dat de schoenen zo lang mogelijk meegaan! Natuurlijk zullen wij u ook tips geven hoe het beste de schoenen te verzorgen. 

Regelmatig leuke acties

Wij organiseren regelmatig leuke acties waarbij onze klanten leuke prijzen kunnen winnen. Denk hierbij aan facebookacties voor een paar schoenen of een gratis trip naar de Pepe Milan fabriek in Spanje. Maar dit is niet het enige wat wij organiseren. Wij van Shoelia vinden het namelijk ook erg leuk om onze klanten bij elkaar te brengen met onze evenementen, zoals live painting waar u uw schoenen kunt laten beschilderen, onze aanwezigheid op markten of inspiratie feesten in onze winkels. 

Voor meer hierover, ons assortiment, onze winkels en meer kunt u een bezoekje brengen aan onze site: https://www.shoelia.nl/.