Snorfiets kopen of leasen in Amsterdam

March 12, 2017 by No Comments

Vespa scooters zijn prachtig om te zien, en heerlijk om op te rijden. Hoewel de prijs online nog redelijk goedkoop is in vergelijking met de gemiddelde scooterwinkel in Amsterdam, moet je nog steeds flink in de buidel tasten wil je een Vespa scooter online aanschaffen. Kun je ook goedkoop een Vespa snorfiets bestellen? Je kunt overwegen een scooter te leasen, dan spreid je de kosten, dat voel je minder aan jouw portemonnee.

 

Vergelijk direct de prijzen voor een Vespa scooter leasen of kopen via deze webshop.

 

Een Vespa snorfiets rijden in Amsterdam

Wanneer je rijdt op een snorfiets hoef je geen helm te dragen, het mag natuurlijk wel. Wanneer je rijdt in hartje Amsterdam is een helm dragen echt geen verkeerde keuze. Een Vespa snorfiets kopen in Amsterdam is waarschijnlijk minder verstandig, dan betaal je de hoogste prijs voor een scooter die online veel goedkoper is.

 

Wat kosten Vespa scooters online? Klik hier om de huidige modellen te zien.

 

Een Vespa leasen beter dan kopen?

Wanneer je enkele duizenden euro’s kunt missen is een Vespa online kopen de goedkoopste oplossing. Als je liever de kosten spreid kan een scooter leasen de beste oplossing voor jou zijn. Je betaalt dan de Vespa naar keuze in termijnen, je kunt er direct mee gaan rijden in Amsterdam. Het is net als kopen op afbetaling. Het totaalbedrag ligt wat hoger, hoe sneller je aflost hoe lager de rente meestal uitvalt.

 

Bekijk direct de mogelijkheden en voorwaarden bij een Vespa scooter leasen in Amsterdam.