Pokertafels huren

December 20, 2018 by No Comments

Pokertafels huren

Pokertafels huren voor jouw feest of evenement? Test je geluk!

Pokertafels huren op jouw feest! Heb jij de beste hand?

Wat is er leuker dan op een feest aankomen en naast de mogelijkheid om te kunnen dansen en drinken, ook nog te wanen in een heus spellenavond! Wij levert de meest vette spellen waaronder het welbekende poker spel! Waarbij alle deelnemers apart tegen de dealer spelen, met het doel om zo dicht mogelijk bij de 21 te komen. Voel jij het geluk aan jouw zijde? Test dan nu jouw geluk en die van je gasten door een stoere pokertafel te huren voor op jouw feest.

Poker spellen huren

Een avond bij ons bestaat uit meer dan een pokertafel met fiches en een croupier. Enkele voorbeelden van hoe wij jouw avond compleet kunnen maken zijn: extra tafels. Met meerdere tafels lijkt jouw feest al meer op een echt feest. Ook verzorgen wij mooie decors, met mooie achtergronden, rode lopers, luxe afzetpaaltjes etc. Maar wat is een feest zonder lekkere drankjes? Wij verzorgen ook drankjes zoals champagne of cocktails. Dit kan bij binnenkomst of voor bij de tafels. Door deze elementen te combineren zal jouw feest staan als een huis, en zullen jouw gasten het niet snel vergeten!

Ben jij benieuwd hoe zo’n avond eruit ziet kun jij hier wat foto’s bekijken! Benieuwd hoeveel een perfect op maat gemaakte avond jouw zou kosten? Vraag naar een vrijblijvende offerte!