Hbackoffice
Image default
Recreation / Travel

Op vakantie in eigen land: Overijssel

Wil je graag op stap met je kinderen, partner, familie of vriendengroep? Maar wil je liever niet te ver weg en lekker in eigen land blijven. Denk er dan eens over na om af te reizen naar Twente Overijssel. Veel mensen denken bij deze streek aan koeien, boeren en veel gras. Maar daarnaast heeft de regio natuurlijk nog veel meer te bieden. Denk eens aan de prachtige natuur, de vele faciliteiten, gezellige dorpjes en vele bezienswaardigheden. Je hoeft je geen moment te vervelen. Reden genoeg om je eens wat beter te verdiepen in Overijssel en de prachtige streek Twente.

Wat is er zoal te doen in Overijssel?

Een betere vraag zou zijn: wat niet? Want Overijssel heeft voor iedere leeftijd wat leuks te bieden. Vind je het fijn om lekker tot rust te komen en wil je even je hoofd helemaal leeg maken? Dan vind je het misschien een idee om een bezoekje te brengen aan Landgoed de Wilmersberg. Zij beschikken namelijk over verschillende hotelkamers, maar ook over een wellnessboutique. Hier kun je een massage of gezichtsbehandeling krijgen. Maar je kunt ook een bezoek brengen aan het zwembad, de sauna, de whirlpool en meer! Ga je liever voor wat meer actie? Dan beschikt dit Hotel in Overijssel ook over een tennis- en golfarrangement. Daarnaast hebben ze voor de liefhebbers van wijn een wijngaarde achter het hotel, met regelmatig een proeverij waaraan je kunt deelnemen.

Wees op tijd met boeken

Wilt u graag een overnachting boeken bij de Wilmersberg? Dan is het raadzaam om de reservering ver in het voren te maken. Dit in verband met drukte en eventuele teleurstelling wanneer het hotel is volgeboekt. Voorkom dat u te laat bent en wees er op tijd bij met boeken.

https://www.wilmersberg.nl/

Related Posts

Een kantoorruimte huren in Utrecht

Pokertafels huren

Welke camera’s zijn er voor in mijn auto?