Ibiza armbandje

January 4, 2017 by No Comments

Heb je ooit op Ibiza vakantie gevierd? Het is werkelijk een betoverend eiland waar al je dromen uitkomen. Het populaire Ibiza armbandje brengt dit feesteiland naar jouw pols, alle mooie gedachtes die je hebt bij het horen van “Ibiza” zie je terug in elk Ibiza armbandje. Toch is er geen eenduidige stijl bij dit type armband, daarom wordt het ook wel de Bohemian stijl genoemd.

 

Bohemian of Ibiza armbandje?

De termen Ibiza armbandje en Bohemian armband worden vaak door elkaar gebruikt, De grootste overeenkomst is het gebruik van verschillende materialen door elkaar en meestal opvallende kleuren. De Ibiza stijl geeft een explosie van kleur, veel materialen zijn glanzend maar niet met de schittering die kristallen geven. De kleuren hebben ook altijd een natuurlijke uitstraling, opvallend en toch “echt”. Wanneer je een Ibiza armbandje ziet denk je direct aan zon, zee en strand, zelfs als de sneeuwvlokken uit de lucht vallen!

 

Nooit genoeg Ibiza armbandjes

Let op; aan één Ibiza armbandje heb je niet genoeg! Deze armbandjes laten zich perfect combineren. Dat komt juist door die opvallende mix van materialen en kleuren. Die diversiteit laat zich ideaal combineren, alle regels verdwijnen en je kunt jouw creativiteit de vrije loop laten. Een Ibiza armbandje is doorgaans lekker ruim of je kunt het bandje verstellen. Deze armbandjes zijn daarmee voor elke pols geschikt. Omdat ze lekker ruim vallen kun je ook je hele arm bedekken met opvallende Ibiza armbandjes.

 

Mode hoeft niet duur te zijn

De rijke versieringen geven het idee dat een Ibiza armbandje duur en exclusief is. Dat is absoluut niet het geval! Ibiza armbandjes zijn zeer betaalbaar, omdat er zoveel verschillende soorten zijn zul je altijd een armbandje vinden die past binnen jouw budget. Misschien wordt je verliefd op één bijzonder model dat wat duurder is, of je combineert verschillende goedkope modellen die geschikt zijn voor alle gelegenheden. De Ibiza stijl geeft je vrijheid, precies dat gevoel dat je hebt tijdens jouw vakantie.

 

Het maakt niet uit of je op het strand van Ibiza door het zand rent, of je in januari met een muts op je hoofd klaar staat voor de Nieuwjaarsduik in Scheveningen, met een Ibiza armbandje aan je pols ben je altijd happy, waar je ook bent.