Geniet van de rust in de Achterhoek

January 13, 2017 by No Comments

Het oosten van het land is wel even wat anders dan de randstad. Geniet van de rust en de kalmte die in deze regio overduidelijk aanwezig is. Wanneer je last hebt van stress door het werk of je hebt een drukke periode achter de rug, is een dagje wellness enorm fijn. Sterker nog, een weekend of een week is nog veel beter. Kom heerlijk tot rust in de Achterhoek en geniet van de wellness faciliteiten van dit Achterhoekse hotel. Vergeet al je zorgen en rust lekker uit in de sauna, het zwembad of onder de zonnebank.

Wat heeft een wellness hotel te bieden?

Vanzelfsprekend ben je bij een wellness hotel aan het juiste adres wanneer je even heerlijk tot rust wil komen. Maar, daarnaast valt er nog veel meer te beleven in een hotel in de Achterhoek. Het is namelijk niet alleen een wellness hotel, het is ook een hotel waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren. Tevens is deze locatie het startpunt van diverse wandel- en fietsroutes. Ben je dol op de natuur en vind je het heerlijk om in de buitenlucht te zijn? Dan kun je ook een rustige wandeling maken of tijdens een Achterhoekse fietstocht genieten van de prachtige omgeving.

Wellness arrangement

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit Achterhoekse Wellness hotel? Boek dan een arrangement en kom eens langs in het oosten van het land. Tot rust komen kun je het beste in de prachtige bossen in de Achterhoek. Wees op tijd met het boeken van een wellness arrangement, voordat wellness Achterhoek arrangement is volgeboekt. Dat zou natuurlijk zonde zijn. Boek een van de 38 sfeervolle kamers en geniet van de wellness faciliteiten in de Achterhoek. Je zal er gegarandeerd geen spijt van krijgen.

http://www.hotelbonaparte.nl/sauna-en-rust-in-de-achterhoek