Een prachtige eiken vloer bestellen

September 17, 2019 by No Comments

Voor ons nieuwe huis moesten we nog een vloer kiezen, een eiken vloer. Al sinds we het nieuwe huis hebben gekocht hebben we het alleen maar over een eiken vloer die we in het huis willen gaan leggen. We zagen namelijk bij goede vrienden van ons zo’n vloer liggen en het was werkelijk echt een plaatje. Daarom hadden we besloten dat wij ook zo graag een eiken vloer in huis wilden hebben die paste bij alle meubels. Maar de zoektocht was net begonnen.

Het vinden van de perfecte eiken vloer

Het zoeken naar de mooiste eiken vloer voor in ons huis was nog een flinke klus. Wij zijn nogal kritisch met bepaalde meubels of spullen kopen voor ons huis. De reden hiervoor was dat we echt alles perfect willen hebben in ons huis, omdat we van plan zijn niet meer te gaan verhuizen in ons leven hierna. Mijn man is bijna zover om met pensioen te gaan en ik was nu ook part-time aan het werk. Onze kinderen zijn het huis uit, dus het wordt tijd voor ons eigen plekje. We hadden ook bepaalde soort meubels gekocht en we wisten dat sommige eiken vloeren niet daarbij paste. Gelukkig kwamen we snel, door advies van onze vrienden, bij Bax Houthandel terecht.

Bax Houthandel is de houten vloeren specialist

Bij Bax Houthandel produceren zelf houten vloeren voor een goede prijs en verkopen deze aan particulieren. Ze hebben zelfs een eigen fabriek en shop waar je gemakkelijk vloeren kunt bestellen. We gingen daar langs en we hadden meteen een mooie vloer op het oog die perfect voor ons was. Een aardige medewerker heeft ons daar geholpen met alles regelen zodat we de vloer zouden krijgen en deze door het bedrijf zou worden gelegd. Wat een super service! We kijken nu elke dag naar de vloer met veel plezier.

Contact

Bent u ook op zoek naar de perfecte vloer voor in uw huis? Bekijk dan eens de website van Bax Houthandel voor meer informatie over alle vloeren die zij zelf maken en welke diensten zij allemaal hierbij kunnen doen voor u.