Hbackoffice
Image default
Offers

Decoratietips voor je kale muur

Zit jij elke dag weer tegen die ene saaie muur in je woning te kijken? Dan is het de hoogste tijd om hier iets aan te doen! Ben je inspiratieloos of simpelweg niet zo creatief? Deze blog geeft jou de nodige handvaten om jouw muur te pimpen.

 

Een foto zegt maar dan duizend woorden

Ook al is het idee niet heel uniek of speciaal, toch kan een foto heel wat veranderen als je hem in een mooie lijst aan de muur hangt. Dit maakt jouw interieur niet alleen heel persoonlijk, ook laat het mooie herinneringen herleven. Denk aan een mooie vakantiefoto of een prachtig familiekiekje. Je denkt vast en zeker altijd met een glimlach terug aan deze mooie herinnering. Wil je meerdere foto’s inlijsten? Druk de foto’s dan af in verschillende formaten en varieer met uiteenlopende lijsten om een speels effect te creëren. Op die manier geef je er toch een eigen draai aan.

 

Helemaal van deze tijd

Wanddecoraties doen het ook altijd goed. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grote industriële klok? Een stevig houtsoort of een koud metalen frame. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende klokken in deze woonstijl te vinden. Een hoogwaardige klok industrieel is bijvoorbeeld verkrijgbaar bij Sweet Living Shop. Neem snel eens een kijkje in deze stijlvolle webshop.

 

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Een spiegel brengt meerdere voordelen met zich mee. Ten eerste kun je altijd checken hoe goed je er vandaag weer uitziet en hoe leuk die ene broek of dat bijzondere jurkje je toch staat. Als tweede punt wordt de kamer optisch vergroot, wat enorm van pas komt als je een kleine ruimte hebt. Hoe groter de spiegel hoe beter het effect. De spiegel hoeft trouwens niet eens gemonteerd te worden. Althans als hij groot genoeg is. Je kunt hem namelijk eenvoudig tegen de muur laten leunen. En tot slot wordt het daglicht weerkaatst waardoor de kamer veel lichter lijkt. Waar wacht je nog op? 

 

Praktische decoraties voor aan de muur

In het kader van een kleine ruimte kan het ook heel handige zijn om de kale muren praktisch te benutten. Bijvoorbeeld met een paar planken, haken en rekken die je aan de muur schroeft. Daar kun je bijvoorbeeld boeken, accessoires en planten op plaatsen en bent geen plek kwijt in de rest van de kamer.

 

https://www.sweetlivingshop.nl/