Hbackoffice
Image default
Recreation / Travel

Alles over de vele voordelen van kartonnen dozen

Niet alleen zijn kartonnen dozen een ideale keuze voor de meeste bedrijven als het gaat om verpakking, het is ook gunstig voor de klanten. Hoewel karton goedkoop is, gaat dat niet ten koste van de kwaliteit. En hoewel de verpakking licht van gewicht is, gaat dat niet ten koste van de stevigheid. Karton kent vele voordelen en is daarom een zeer veelzijdige verpakkingsoptie.

Kartonnen dozen zijn duurzaam

Kartonnen dozen zijn zeer duurzaam. Aangezien bedrijven over het algemeen een grote impact hebben, is het belangrijk dat ze aandacht besteden aan hun ecologische voetafdruk. De milieuvriendelijke voordelen zijn mede te danken aan de grondstoffen waarvan de dozen worden gemaakt. De meeste dozen worden gemaakt van een zeer hoog percentage gerecycled materiaal. Ze kunnen ook weer gemakkelijk worden gerecycled. Bij de Dozenhal kun je zelfs gebruikte kartonnen dozen kopen tegen een gereduceerd tarief.

Kostentechnisch ook zeer interessant

Karton is een van de meest betaalbare productverpakkingen voor bedrijven en dat heeft een aantal redenen. Niet alleen heeft het minimale gebruik van grondstoffen een milieueffect, het verlaagt ook de productiekosten. Dit heeft ook een afnemend effect op de arbeidskosten.

Op maat gemaakt

Aangezien kartonnen dozen in verhouding gemakkelijk te maken zijn, is karton zeer goed aanpasbaar aan producten van verschillende gewichten, vormen en afmetingen. Het is een manier van verpakken dat geschikt is voor bijna elk bedrijf en product. Zoek je echter een specifieke afmeting maar is deze zelfs niet te vinden in het enorme assortiment (maar liefst meer dan 2.500 standaard dozen) van de Dozenhal, kun je ze door hen op maat laten maken. Precies zoals jij dat graag hebt. Ze zijn geschikt voor uiteenlopende producten. Van kwetsbare producten als flessen wijn tot aan speelgoed.

Inzetten voor marketing doeleinden

Kartonnen dozen bieden je ook de mogelijkheid je bedrijf en product op de kaart te zetten. Door bijvoorbeeld het bedrukken van je eigen logo of quote passend bij je eigen bedrijfsvoering of de doelgroep die je wilt aanspreken. Ook dit is mogelijk bij de Dozenhal. Vraag er gerust naar. De professionals staan met raad en daad voor je klaar.